“FEAST OF 7 WONDERS”- Taruhan Sheraton Imperial Hotel Kuala Lumpur Ramadan ini.

0

Kiri Chef Azizan (Sous Executive Chef) dan kanan Chef Ewald Gonsalves (Executive Chef). Foto: Azuddin Ahmad Zin.

KUALA LUMPUR
Bulan mulia yang akan datang ini, hotel Sheraton Imperial Kuala Lumpur membawa anda ke perjalanan gastronomi “Feast of 7 Wonders” yang lazat, makan malam bufet pilihan yang menampilkan 7 hidangan istimewa dari 7 wilayah yang dihasilkan oleh cef kami yang bersemangat dan diketuai oleh Chef Eksekutif pakar masakan gemar baharu kami Ewald Gonsalves. Ikat pinggang dan nikmati perjalanan hari raya di seluruh dunia dengan matahari terbenam yang klasik makanan istimewa.

Mulai 25 Mac 2023 dan seterusnya, hotel ini membawakan anda kelainan dan pengalaman berkhasiat untuk jamuan matahari terbenam dengan mengembara dunia perisa di Essence Restaurant, Sheraton Imperial. Pesta ini menawarkan pelbagai pilihan hidangan tempatan dan global serta stesen ukiran langsung dan pencuci mulut yang lazat. Dengan gabungan usaha cef kami yang berbakat dan berpengalaman, hotel ini menyajikan 7 keajaiban hidangan yang menarik di seluruh dunia yang pasti menggoda anda ke tahap yang lebih tinggi seperti ayam perap berempah Arab dari Syria, pilihan pasta langsung dari Itali, Bakso Lembu Angus Klasik yang dibuat dengan rasa manis. bebola daging dari Indonesia, Rebus Domba Maghribi yang direbus dengan Kacang Ayam dan Tomato dari Maghribi, Kulfi Falooda yang lazat sebagai pencuci mulut utama dari India, 48 jam diperap dengan 14 rempah ratus Roasted Whole Lamb Kuzi (Stesen Ukiran) dari Qatar dan Chicken Malai Kebab dengan Daun Fengreek dari Afghanistan.

Foto: Azuddin Ahmad Zin.

Selain meraikan ulang tahunnya yang ke-25, Hotel Sheraton Imperial Kuala Lumpur berharap dapat membuka peluang baharu untuk berinteraksi dan melibatkan diri dengan komunitinya melalui tawaran bilik termasuk bufet sahur yang mengujakan dan berharap dapat meraikan perayaan yang akan datang dengan penuh keterujaan. Seperti yang dijelaskan oleh Cik Shaidatul, Pengarah Jualan & Pemasaran pada sidang media Hotel Sheraton Imperial Kuala Lumpur hari ini, selain pakej bilik dan pakej seminar menarik yang disediakan bersama menikmati Feast of 7 Wonders Bufet, Kumpulan Saujana 25 juga akan memeriahkan bulan mulia ini dengan persembahan eksklusif di Essence Restoran pada 1 April, 8 April dan 15 April 2023.

Foto: Azuddin Ahmad Zin.

Untuk sebarang tempahan dan infomasi boleh layari essence.kulsi@sheraton.com atau hubungi +603 27179933 atau tempahan makan malam +6012 3379980

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *