Selebriti Meriahkan “B5 Johor Street Market”.

0

 

Selama Pandemik Covid 19, dimana banyak acara yang tidak dapat menjalankan program Dan rancangan di mana mana Bazaar Raya ,pada tahun ini kelihatan gembira kerana Malaysia sudah ke arah Endemik Dan acara pada dimulakan semula.

Bezanya 2 tahun leaps kesemua activiti di hentikan , Kali ini Pengarah Syarikat Impact Music & Entertainment  Puan Rahimah Sukor atau dikenali Emma Rockers artis Rock 90an  yang pernah bernaung di bawah Warner Music Malaysia, berasa bersyukur dapat sekali lagi diberi kepercayaan Dari pihak B5 Johor Street Market untuk menerajui program Ramadhan Dan membawa rakan rakan Artis/Selebriti berniaga di venue tersebut .

Kerjasama oleh pihak pengurus bangunan Puan Nurul Azwin Adnan  B5 Johor Street Market memberi ruang kepada rakan rakan Artis berniaga produk produk esklusif barangan mereka nanti .Selain itu pentas utama disediakan oleh B5 Johor Street Market dengan persembahan artis artis memberi kemeriahan suasana Ramadan Kali ini  berkonsepkan Keluarga Malaysia .

Puan Rahimah Sukor (Emma Rockers) memberitahu, para pengunjung juga akan dapat bertemu Dan bergambar bersama Datuk Seri Aliff Syukri & Datin Seri Shahidah pada 8 & 9 April  ini . Selain itu Pengacara/Pelakon/Penyanyi Roslan Shah juga akan menghiburkan pengunjung serta pelakon Beego Dan isteri Linda Hashim yang akan turut serta .


Satu lagi acara tradisi bulan Ramadan ,iaitu edaran B5 Bubur Lambuk akan diadakan oleh Pemadam Negeri Johor yang diketuai Pengerusi Jawatankuasa Kesihatan dan Perpaduan Negeri Johor.

Exco  (YB Tuan Ling Tian Soon) dengan kehadiran anak2 yatim yang akan ditemani  Diva Fauziah  Latiff yang akan bersama untuk acara shopping Raya untuk anak2 tersebut serta ditemani oleh artis muda Faiz Hazni (I can see your voice 3) Yazid AF7.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *