YB Tuan Mohd Khairuddin Othman Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pembangunan Generasi Muda, Sukan dan Modal Insan Negeri Sel merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri Paya Jaras sempat menyantuni kanak-kanak dimajlis jamuan AidilAdha. Foto: Azuddin Ahmad Zin.

Tahun ini 16 Julai 2022 besamaan 16 Zulhijjah 1443 YB Tuan Mohd Khairuddin Othman Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pembangunan Generasi Muda, Sukan dan Modal Insan Negeri Selangor merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri Paya Jaras mengadakan jamuan AidilAdha di perkarangan tempat letak kereta Econsave Sg Buloh. 

Dengan kehadiran jemputan dari seluruh DUN Paya Jaras majlis tersebut berjalan dengan sungguh meriah. Disamping pelbagai makanan yang disediakan dan juadah raya, pengunjung juga dapat menikmati kambing golek yang disediakan. Selain makanan para pengunjung juga disajikan dengan persembahan tarian dari kumpulan tarian zapin tradisional serta nyanyian dari kumpulan busker, mereka juga disajikan persembahan dari kumpulan nasyid popular tanahair iaitu Kumpulan Hijjaz serta acara cabutan bertuah untuk pengunjung yang hadir. Selain dari menerima duit raya, kanak-kanak yang hadir juga dapat cenderahati dari badut yang dijemput. 

YB Tuan Mohd Khairuddin Othman Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pembangunan Generasi Muda, Sukan dan Modal Insan Negeri Sel merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri Paya Jaras sempat menyantuni tetamu yang hadir. Foto: Azuddin Ahmad Zin.

YB Tuan Mohd Khairuddin Othman Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pembangunan Generasi Muda, Sukan dan Modal Insan Negeri Sel merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri Paya Jaras sempat menyantuni tetamu yang hadir. Foto: Azuddin Ahmad Zin.

YB Tuan Mohd Khairuddin Othman Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pembangunan Generasi Muda, Sukan dan Modal Insan Negeri Sel merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri Paya Jaras sempat bergambar untuk kenangan bersama petugas2. Foto: Azuddin Ahmad Zin.

Persembahan Kumpulan tarian zapin tradisional. Foto: Azuddin Ahmad Zin.

Persembahan istimewa dari kumpulan nasyid Hijjaz. Foto: Azuddin Ahmad Zin.

YB Tuan Mohd Khairuddin Othman Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pembangunan Generasi Muda, Sukan dan Modal Insan Negeri Sel merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri Paya Jaras sempat bergambar untuk kenangan bersama petugas-petugas. Foto: Azuddin Ahmad Zin.

YB Tuan Mohd Khairuddin Othman Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pembangunan Generasi Muda, Sukan dan Modal Insan Negeri Sel merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri Paya Jaras sempat bergambar untuk kenangan bersama tetamu khas. Foto: Azuddin Ahmad Zin.

YB Tuan Mohd Khairuddin Othman Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pembangunan Generasi Muda, Sukan dan Modal Insan Negeri Sel merangkap Ahli Dewan Undangan Negeri Paya Jaras sempat bergambar untuk kenangan bersama tetamu khas. Foto: Azuddin Ahmad Zin.

Acara cabutan bertuah turut diadakan bagi memeriahkan majlis. Foto: Azuddin Ahmad Zin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *